WhenHorsesChoose_Webbryggeriet.jpg

De bliver sammenlignet med hestehviskere og kan få selv den vildeste mustang til at opføre sig roligt. Ved brug af deres unikke træningsmetode, When Horses Choose, hjælper de heste i hele verdenen til at få et bedre liv.

Problemstillingen:

WhenHorsesChoose stod overfor en større omstrukturering samt række online udfordringer og manglede en til at varetage hele processen fra A-Z. Det krævede en opdateret online strategi samt selve eksekveringen. 

Hvad vi har leveret:

Klar definition af deres online strategi, ny hjemmeside med opdateret design og SEO, ny webshop til salg af træningsvideoer, videoproduktion, planlægning af markedsføring, strategier samt løbende updates på de sociale medier og nyhedsbreve.

Kundeudtalelse:

"Ditte har hjulpet os med at træffe nogle vigtige beslutninger for vores online vækst i vores firma. Bla. har hun lavet en ny hjemmeside samt webshop som har genereret mange flere henvendelser fra kunder.

 

Hun har gjort det overskueligt at komme i kontakt med os og kunderne kan nemt se vores produkter. Ditte har vejledt os hele vejen og er fantastisk til sit arbejde.

 

Hun vil også i fremtiden stå for vores den daglige Marketing drift, som f.eks. planlægning, hjemmeside opdateringer, MailChimp, Sociale Medier, og vores YouTube kanal. Udover det tager hun billeder og filmer til vores online brug.

 

Ditte løser mange forskellige opgaver og skaber en rød tråd igennem vores firma. Det skaber et overskud så vi kan få tid til at udvikle os i den rigtig retning."

Links: