Bliv synlig på Google med den rette SEO optimering og SEO tekster.

SEO er uundværligt, så er det sagt. Med de rette seo tekster og søgeord vil du blive synlig for din målgruppe og skabe kvalitetstrafik til din hjemmeside så du kan vækste din forretning. Det handler om at ligge blandt de første når der søges på netop dine ydelser.

Bliv fundet på Google med Webbryggeriet.

Er I synlige når der søges på ord som jeres produkt løser?

Uden den rette SEO, søgeord samt seo tekster er du usynlig overfor din målgruppe. 

Når vi hjælper med at bygge hjemmesider eller optimere eksisterende,  vil SEO være fundamentet i alt hvad vi gør.

 

Hvad skal din virksomhed være kendt for og hvilke relevante seo tekster / søgeord beskriver dine ydelser bedst? 

Vi går ikke på kompromis med SEO og derfor bruger vi altid den nødvendige tid på at sikre den bedste SEO plan inden vi starter noget som helst.

Organisk, betalt (SEM), onsite, off site, seo tekster.. hvad er nu det?

At blive synlig for sin målgruppe er svært fordi der er utallige budskaber som dagligt bliver præsenteret for din målgruppe. Hvordan skal de kunne se dig i alt den "støj".

Det hele er forbundet og der er mange måder man kan blive vist som en af de første linjer i google søgeresultater. 

Din hjemmeside skal være være bygget efter kunstens SEO regler (Dette er onsite og teknisk seo)

Dine søgeord og seo tekster skal være relevante og ikke mindst brugt i praksis. Det nytter ikke noget du ligger nummer 1 på noget som ingen søger efter. Det er her den organiske del og seo tekster kommer ind i billedet.

Din hjemmeside skal ses som vigtig og her begynder arbejdet med link building. (Off site)

Du kan også vælge at betale for at blive synlig i form af Google ads. Dette er kendt som SEM og står for search engine marketing.

SEO er fundamentet for din Google placering. Fokus på teknisk SEO samt seo tekster er meget kritisk.
SEO tekster, hvor svært kan det være?

Googles logik ændrer sig ofte og det som man engang blev anbefalet at gøre, straffer en nogle år senere. Det kan være svært at følge med, og derfor er det nødvendigt at være opdateret så jeres seo tekster er optimale. 

 • Indhold / content (seo tekster) er alfa omega, men det er kontekst og kvalitet også. Derfor skal du altid skrive til din målgruppe, som hvis skrev du et brev til dem. Glem lidt at du gør det for at Google godt kan lide dig og vælger at placere dig højst.
   

 • Brug søgeord på en god og naturlig måde, så Google kan se der er en sammenhæng mellem dit valg af søgeord og budskab. Dine seo tekster bliver vurderet ud fra kvalitet og ikke mindst antal ord.  Vi anbefaler mindst 1000 ord på din side.
   

 • Jo nemmere det er for øjnene at læse jo bedre kvalitet synes Google også det er. Punktformer, afsnit og gode overskrifter er vigtige. Google bliver hele tiden bedre til at vurdere en hjemmeside ud fra et menneskeligt synspunkt. Et godt layout med en god struktur giver gode point. I øvrigt hvad nytter det at I rangerer højt, men hjemmesiden er rodet og ikke læsevenligt? Det hele hænger sammen.
   

 • Billeder er dejlige, men hvis du ikke angiver de rette tags og alt-tekster så hjælper de dig ikke med, at blive vigtig for Google samt hjælpe jeres hjemmeside med at rangere højere. Husk at inkludere jeres søgeord i disse tekster.
   

 • Title tags er essentielle. Google skal have hjælp til, at vide hvad som er overskrifter og hvad som ikke er. Her kommer H1, H2, H3 ind i billedet. Vi anbefaler at I bruger disse tags for at give siden den rette struktur. Husk som udgangspunkt ikke at have flere H1 tags. Det gør at jeres seo tekster kan forvirre Google. 

Mangler I hjælp til SEO? Så kan vi hjælpe jer med alt fra analyse af søgeord, seo tekster til linkbuilding. Kontakt os for at høre mere.