Lidt om os

Hele kunde-rejsen er vigtig. 

Hvem kan webbryggeriet hjælpe?

Alle... Vi samarbejder med andre nichevirksomheder, så derfor kan vi tilbyde totalløsninger indenfor marketing, foto og video.

Med mange års erfaring indenfor salg og og marketing, ved jeg hvor svært og uoverskueligt det kan være at holde styr på det hele. Og det er her jeg kommer ind i dit billede. 

Konceptet er enkelt. Hvorfor ansætte en dyr medarbejder på fuld tid, når du måske kun reelt har behov for en medarbejder 1-2 dage om ugen eller måneden? Præcis som mennesker, er ikke to virksomheder ens og det er deres måde at arbejde på med deres marketing aktiviteter heller ikke.

I dag kræver det et langt større fokus på kunderne end for bare 5 år siden at få salget i hus og fastholde kunderne. Hvis ikke du giver dine kommende kunder værdi med det samme, så finder de nemt en anden der gør det - og du mister salget! 

 

Derfor gælder det om at stå stærkt, allerede fra før kunden bliver din kunde - men også i salgsfasen og bagefter...

Bindeleddet mellem salg og marketing

Jeg har i mange år arbejdet med projektledelse og været bindeleddet imellem marketing og salg. Den mangeårige erfaring kombineret med begge ben solidt planen på jorden, bringer jeg med ind i Webbryggeriet.

 

Hele tanken bag virksomheden er, at give mine kunder og deres kunder den fede oplevelse og følelse af værdi fra første dag.

Med mig som projektleder for jeres marketing aktiviteter, sørger jeg for der er en rød tråd igennem al jeres kommunikation og hjælper med at udføre opgaverne

Hvad er historien bag virksomhedens navn?

Joooo... At som enhver anden der brygger, sammensætter jeg nøje de ingredienserne til den helt rigtige løsning, der passer lige til jer. 

 

For mig og mine samarbejdspartnere, er det vigtigt at det er jeres brand og jeres virksomheds ånd der er det gennemgående i hele forløbet.

Ditte Borrlander, indehaver + marketingsnørd

Vi arbejder sammen med:

Kristina Petersen

Indehaver af KrisPilates

"Jeg tog fat i Ditte fra Webbryggeriet, fordi jeg havde brug for nogle helt nye øjne til, at se min hjemmeside og webshop igennem, for at optimere den røde tråd på min side.

Ditte har lavet en vildt imponerende analyse arbejde af min side, og har udarbejdet en rapport, som vi sammen har gennemgået. Den er så specifik og tydelig, at jeg nu kan gå i gang med at rydde op på min side, og få lavet de justeringer og ændringer, som skal til, så mine besøgende får en god oplevelse på siden.

Ditte er tydelig og super skarp til at spore sig ind på mit ønske og behov, og har meget kærligt og ærligt fået stillet skarpt på de problemområder min side har. 

Jeg kan på det varmeste anbefale Ditte og Webbryggeriet! Jeg er helt sikkert ikke færdig med at bede om hjælp herfra."

Yderligere referencer

Susanne Lund

Adm. Direktør hos Projectspine A/S

Jeg har erfaring med Ditte i tværfaglige projekter, hvor Ditte har haft primær ansvar for at drive processen. Desuden har Ditte haft kontakten til kunder og partnere for at sikre et optimalt samarbejde. Ditte er aktiv og engageret og jeg kan klar anbefale Ditte i roller hvor hun enten understøtter et projekt eller er primær projektansvarlig.

Marc Henriksen

Adm. Direktør i Anole IT

Jeg har arbejdet sammen med Ditte på flere forskellige projekter gennem årene og samarbejdet har fungeret upåklageligt. Ditte er struktureret og omhyggelig, men har samtidig et agilt mindset, så hun er klar til at skifte kurs, efterhånden som vi bliver klogere igennem projektet. Derudover er hun en glad og omsorgsfuld person. Jeg kan kun sige at det har været positivt at arbejde sammen med Ditte.

Lea Andersen, Kunderådgiver i Sigma

Mangler din marketing afdeling et boost, så er det Ditte du skal ansætte. Der er ikke en finger at sætte på Ditte's arbejde. Jeg har altid haft et godt samarbejde med Ditte, hendes opgaver i marketing har altid været godt planlagt, haft struktureret tilgang og ikke mindst vel udført. Hun sætter en ære i at deadlines overholdes, samt har altid gode ideer der skal prøves af. Jeg kan kun give Ditte den varmeste anbefaling herfra.

Christian Hededam

Implementering og optimering af BIM  

Ditte er fantastisk, sød, smilende, hjælpsom, dygtig og altid parat til at give en hjælpende hånd. Hun er i besiddelse af en utrolig stor empati, der i kombination til hendes store faglighed og evne til at tilegne sig ny viden gør hende til et naturligt førstevalg i ethvert team. 

© 2020 Webbryggeriet          Privat & cookie politik          Telefon + 45 49 400 555          hello@webbryggeriet.dk     Holbæk

  • Facebook
  • LinkedIn Social Ikon