Giv dine besøgende den bedste oplevelse online med en ny hjemmeside. Det betaler sig. 

En hjemmeside idag kan man få med et par klik online eller fra 1.000 kr fra en udenlandsk udvikler. Men hvad får du egentlig? 

En skabelon som 10.000 andre bruger. Hvor er det unikke og jeres personlighed? En hjemmeside skabes fra bunden og ud fra jeres identitet.

wbr_ny_hjemmeside.jpg

Et godt hjemmeside design starter med jer i centrum.

Hvordan får man skabt en hjemmeside som repræsenterer jeres kultur, personlighed og services? 

Det hele starter med en grundlæggende forståelse for jeres virksomhed, produkt samt evt. eksisterende designmanualer, medmindre I vil helt væk fra den gamle skrifttype og farvevalg.

At vælge en til at lave hjemmeside er lidt ligesom at vælge sin frisør...

Det ligesom når man er hos forskellige frisører. Selvom alle leverer en god service, så klipper ingen 100% ens og man vælger den som man har det bedst med. 

Derfor er det altid godt at prøve lidt af inden man lægger sig fast på et design til en ny hjemmeside. Vi gør en stor umage ud at sikre at vores kunder er tilfredse med designet inden vi fortsætter med alt det tunge arbejde. 

Gør du det selv? Så har vi lidt tips til din nye hjemmeside:

Webbryggeriet_Ny_Hjemmeside.jpg
 • Ny hjemmeside tip 1:
  Man siger less is more, men i dette tilfælde passer "relevant is more" bedre. Tænk godt over jeres budskaber og indhold før I tænker design.
   

 • Ny hjemmeside tip 2:
  Ikke for meget fest og ballade. Ikke fordi det ikke er pænt, men jo mere siden skal loade jo længere tid tager det, og det kan Google ikke lide når der bliver udelt point.
   

 • Ny hjemmeside tip 3:
  Sørg for at køre en ensartet linje med skrifttyper, så loader siden hurtigere. Man har kun få sekunder til at fange brugerens opmærksomhed.
   

 • Ny hjemmeside tip 4:
  Billeder og videoer er flotte, men husk at brug de optimale formater og størrelser der gør siden så hurtig som mulig. 

Ydelser:

Ny hjemmeside

Produktion af ny hjemmeside med nyt og opdateret design. Hvor kompleks en hjemmeside du har brug for afhænger helt af dine behov. Du har måske allerede et klart billede eller også kan vores designer hjælpe med god råd omkring hjemmesidens opbygning.

Webshop

Vil du gerne sælge dine produkter online, så kan vi bistå med oprettelse af din webshop til din nye hjemmeside, samt gøre den klar til at modtage betaling. Der er mange muligheder og vi vælger platformen ud fra dine behov. Vigtigst for os er brugervenlighed og sikkerhed.

Salg eller streaming af videoer

Lever du af at lave cool videoer og vil gerne sælge dem online på din nye hjemmeside? Så kan vi hjælpe med at få dette til at ske. Salg af video er ikke helt det samme som at købe et par handsker online og her har vi masser af erfaring.  

Explainer videoer

Hvem er bedre til at præsentere din virksomhed en dig selv? Vi kan hjælpe med at producere simple explainer videoer som gør jeres nye hjemmeside mere personlig og målrettet til netop jeres målgruppe.

Online booking

Har du en virksomhed som har brug for online booking, så kan vi hjælpe med at integrere dette på jeres nye hjemmeside. Påmindelse sker via SMS og mail og det op til dig om de skal betale online eller efter endt behandling. 

Sociale medier

En hjemmeside uden tilknything til de sociale medier er næsten usynlig. Vi sørger for at din nye hjemmeside bliver synlig på de sociale medier så du nemt kan komme igang med at promovere din virksomhed.

Hvad farve var koppen?

Kiggede du igen? En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside. Den skal passe til jeres produkt, jeres målgruppe og fange interessen på meget kort tid. Det behøver ikke være så alvorligt det hele.

Lidt humor skader ikke og giver din hjemmeside personlighed. Men alt med måde. 

Derfor gør vi en stor umage ud at forstå hvem I er før vi går igang. 

En hjemmeside er kun en del af hele billedet. Hvordan er jeres kunders købsrejse? 

Når jeres hjemmeside er online hvad er så næste skridt? Hvad skal der ske med kunderne og hvordan vil I gerne have de skal agere på jeres hjemmeside? Tænk på Søstrene Grene, Normal eller en Tiger butik. Vi bliver guidet igennem butikken og skal egentlig bare følge strømmen. Dette skal vi forsøge, at opnå på jeres hjemmeside. Men hvad så med bagefter? Hvad definerer en success for jer og hvordan holder I fast i de besøgende? Dette er en ligeså vigtig faktor for jeres hjemmeside, og ikke mindst valg af platform.

 

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside. Det er hoveddøren til jeres butik. Hvad gemmer sig bag døren? Her kan vi hjælpe jer med en masse gode råd og værktøjer. 

Klar til en ny hjemmeside?
Vi skaber hjemmesider der både er tekniske stærke, lækre at se på og som sælger jeres produkt/services.