webbryggeriet_newhandsforside.png

Newhands er en jobportal, hvor det er muligt for både erhvervsdrivende og private at søge arbejdskraft, samt jobsøgende kan tilbyde deres arbejdskraft. Opgaverne kan spænde vidt, lige fra fast arbejde til opgaver som f.eks. græsslåning for private eller være en del af projekter hos erhvervsdrivende.

Problemstillingen:

NewHands var i opstartsfasen da de kom til os. De havde brug for hjælp til strategi, planlægning og projektledelse på deres projekt. Målet var en færdig platform som skulle stå færdig, som brugerne kan signe op på og få glæde af. Herudover en færdig marketingstrategi, marketingplan, salgsbackup samt udførsel.

Hvad vi har leveret:

Webbryggeriet har samlet op på strategien og sørget for projektledelse af teamet til at få siden live samt sikre at alle trin i processen er blevet korrekt udført. Webbryggeriet står nu fremover i spidsen for deres marketingstrategi, planlægning samt udførsel.

Kundeudtalelse:

"NewHands har udviklet sig helt fantastisk efter at have fået vejledning af Webbryggeriet. Fra første møde hvor vi snakkede om projektet og hvordan vi ønskede at komme videre i processen.

 

Vores site har været under udvikling i over et år og er blevet bygget om 3 gange - stadig uden at være i mål. Men efter kun 3 måneder med Ditte, så kom vi i mål. Uden den hjælp, var vi ikke kommet hertil.

 

Det overblik hun har sammen med hendes projektledelse af programmører og resten af newHands teamet har helt klart ført til den rette position af virksomheden. Før følte vi, at vi løb forvirret rundt om alle opgaverne, indtil hun kom ind i virksomheden og fik det fulde overblik samt styring af teamet. 

 

Den strategi og plan for marketing hun har lagt og sammen med den måde hun arbejder på er helt genial. Hun viser os veje, som vi ikke selv har set og tænkt over.

 

Vi kan i den grad anbefale Webbryggeriet! Ditte vil helt klart altid have en aktiv rolle i NewHands."

Links: