Vi kan hjælpe med at markedsføre din nystartede virksomhed med vores iværksætterpakke. 

Som iværksætter er der nok at tænke på. Vi har derfor sammensat en iværksætterpakke, som hjælper dig godt fra start. Og ikke nok med at den har alt hvad du skal bruge for at komme igang - du har også mulighed for at afbetale den over 3, 6 eller hele 12 måneder.

Inkluderet i iværksætterpakken

Ny hjemmeside

En hjemmeside indeholdende standard sider som er tilpasset præcis til dine iværsætter virksomhed (flere sider kan tilvælges).

Der udarbejdes grundlæggende onsite SEO (mere advanceret SEO/offsite SEO kan tilvælges). Første års hosting er med i pakken.

Standard siderne er:

 

- Forside​

- Ydelser

- Om (beskrivelse af hvem i er)

- Kontakt (med formular sat op til jeres mail)

Præsentationsvideo

Præsentationsvideo af dig og din iværksætter-virksomhed til brug på hjemmesiden, deling på de sociale medier eller andre relevante steder. (videoen er på max 2 minutter, ønskes længere video kan det tilvælges). 

Brochure / salgsflyer

En salgsbrochure i PDF format, f.eks. en prisliste eller produktbeskrivelse der skal vedhæftes en mail eller produceres til tryk.

Visitkort

500 visitkort designet så det passer til jeres nye iværksætter hjemmeside og visuelle identitet inkl. holder.

Tilknytning til de sociale medier (SoMe)

Opsætning af 1 side på de sociale medier, som for eksempel en Facebookside.

Vi sikrer at den ser pæn og professionel ud fra start og sikrer at alle de vigtige informationer om din virksomhed kommer med. (Flere medier som for eksempel YouTube kan tilvælges)

Pris på iværksætterpakke


Vi har gjort det nemt at komme igang ved at dele betalingen op over flere måneder. Vælg den iværksætterpakke som passer bedst til dig.

Pr. måned / 12 måneder

Kr. 1.499,-
 

Pr. måned /  6 måneder

Kr. 2.998,- 
 

Pr. måned / 3 måneder -

Kr. 5.996,-

Priser er ekskl. moms og vil variere ved tilvalg/fravalg af ydelser. Efter de første 12 måneder vil der komme udgifter til hosting som betales årligt.. Prisen på denne afhænger af jeres hjemmeside opbygning. 

Vil du gerne høre mere om iværksætterpakken?

Tak, vi vender hurtigt tilbage

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har brug for noget specielt på min hjemmeside, kan I hjælpe?


Det hurtige svar er ja, dog har vi brug for at høre lidt mere omkring dine behov for at kunne give dig en indikation om hvordan vi kan hjælpe og naturligvis en pris. Hvis ikke vores egne web ninjaer kan fixe dit behov så har vi et stort netværk af dygtige programmører som kan hjælpe os. Brug vores kontaktformular og beskriv jeres behov så kan vi efterfølgende tage et online møde og drøfte mulighederne.
Gå til kontaktformular
Hvad sker der efter perioden udløber?


Når din valgte iværksætterperiode er udløbet så har du betalt for dine valgte ydelser. Hertil vil der kun være udgifter til hostning og evt andre ydelser som du måtte have købt. Priser til hostning betales en gang årligt medmindre andet er aftalt.
Kan I hjælpe med logoer?


Ja det kan vi godt, men det kommer an på jeres behov. Har vi kreativ frihed og bare gerne vil have et cool logo så kan vi levere hurtigt. Har I specifikke krav vil vi sætte en grafiker på sagen. Prisen vil afhænge af jeres behov og ønsker.
Er det muligt at få flere ting med i iværksætterpakken?


Ja det kan I godt, men det kommer an på hvilke ting vi drøfter. Lad os tage en snak omkring jeres behov og vi får fundet en god løsning til jer.
Jeg er ikke iværksætter, kan jeg stadig gøre brug af tilbuddet?


Ja naturligvis kan I det. Muligheden for at dele betalingen op er fordi vi ved at man som iværksætter har mange ting i luften og vi vil gerne hjælpe med at man kan starte på en super professional måde med alle de fundamentale ting på plads.
Vi har også kunder som ønsker at få opdateret deres visuelle identitet som gør brug af vores pakker.
Hvordan bestiller man en iværksætterpakke?


Det gør man ved at udfylde vores kontaktformular du kan se på siden. Herefter kontakter vi dig for at høre mere og gennemgå dine behov inden vi går igang. Du binder dig ikke til noget før vi er enige og du har accepteret vores iværksætterpakke per mail. Vi starter altid ud med et møde så vi sikrer på vi opnår den bedste løsning.