Haugaardsfristelser_Cover.jpg

Vokseværk hos Haugaards Fristelser betød at de havde brug for at kunne henvise kunder til et sted for mere information og booking. En klar online strategi kædet sammen med deres forretningsmål gav mærkbare resultater. 

Problemstillingen:

Haugaards fristelser manglede en ny hjemmeside, til at vise alle deres ydelser og samtidig gøre klar til kommende marketing kampagner. 

Hvad vi har leveret:

Klar definition af deres online strategi, som sammen med en ny hjemmeside med video og billeder, SEO, videoproduktion til de sociale medier, visitkort samt billeder til brug i deres markedsføring, har ført forretningen til næste level. 

Kundeudtalelse:

"Jeg søgte for noget tid siden en til at bygge / lave min hjemmeside, og i den forbindelse fik jeg fat i Ditte Borrlander, som ejer Webbryggeriet. Vi startede med et møde / forventningssamtale, her fortalte jeg Ditte hvad jeg havde af ønsker til min hjemmeside, hurtigt kom Ditte med gode input og fede ideer til hvordan vi kunne ramme en bred kundekreds og få så mange oplysninger med som muligt !

Under arbejdet med siden har Ditte været en Kæmpe kæmpe hjælp og hele tiden inddraget mig i hendes arbejde, hun har været så hjælpsom både med at lave små film klip fra div events samt menuer og meget mere !


Jeg har fra start af følt mig i de tryggeste hænder og blot kunne koncentrere om min virksomhed, når der har været de mindste spørgsmål har Ditte altid stået klar til og hjælpe, ja selv på en høj hellig søndag har hun været forbi og hjælpe med film / billeder til siden!

Jeg kan med hånden på hjertet og med den dybeste respekt kun give Ditte / Webbryggeriet mine aller største anbefalinger ! Skal jeg nogle siden have lavet hjemmeside eller andet inden for film / web mm. kontakter jeg hende!"

Links: